Frivilligt arbejde i udlandet. Bliv frivillig/volontør i fx Afrika
image description
image description
image description
Frivilligt arbejde i Indien & Afrika

  Frivilligt arbejde i Indien & Afrika

  Previous Next
  image description image description
  image description image description
  image description image description

  Frivilligt arbejde i udlandet

  Bliv frivillig i Afrika, Asien eller Sydamerika og oplev en verden af taknemmelighed. Som volontør i udlandet gør du en forskel.

  Drømmer du om, at være med til at gøre en forskel? Frivilligt arbejde i udlandet med Adventure Heart er en berigende oplevelse for alle mellem 18 og 30 år, der ønsker at hjælpe til i nogle af verdens fattigste egne. Du kan deltage i undervisning på skoler, hvor din blotte tilstedeværelse kan være med til at ændre på de lokales syn på børns rettigheder – alene fordi du helt naturligt lytter til barnet og underviser uden vold. Din baggrund i det danske, velfungerende skolesystem gør, at du bruger leg til læring – noget ganske nyt mange af de steder, hvor vi arrangerer frivilligt arbejde. Du repræsenterer også nogle ekstra kræfter, som normalt ikke er til rådighed. Med din energi og dit initiativ kan børnene få flere sjove oplevelser som fodboldturneringer, konkurrencer og lege, de ikke kendte i forvejen.

  Tag ikke fejl – den tid, vi tilbyder dig som frivillig, er begrænset og kan ikke ændre verden alene. Men du kan være med til det. Og i sidste ende vil du opdage, når du kommer hjem, at du har gjort den største forskel for dig selv, og at du er den, der formentlig har lært mest af arbejdet. Det er på den baggrund, at frivilligt arbejde er meningsfuldt selv i kort tid.

  Hvorfor frivilligt arbejde?

  Rejsen vil give dig en mulighed for at gøre en forskel for nogle af verdens fattigste samtidig med, at du oplever nye mennesker, fremmede folkeslag og kulturer. Du vil blive udfordret og vil kunne trække på dine erfaringer mange år fremover! Desuden er rejsen en fantastisk måde at lære dig selv bedre at kende på. Dine personlige grænser og evner vil undertiden blive udfordret gevaldigt! Rejsen vil kunne forbedre dine sproglige evner væsentligt samtidig med, at du har det sjovt i en international sammenhæng og skaber kontakter over hele verden.

  Hvad er frivilligt arbejde?

  Der er mange aspekter i det frivillige arbejde. Undervisning på en skole i fx Indien er ikke ”bare” undervisning, det er også leg, sport og omsorg. I fritiden oplever du livet i landsbyen og tager del i hverdagen, festivaler, højtider og meget mere.
  Vi tilbyder arbejde i naturen med bevarelse, i skoler med undervisning og renovering, på børnehjem med omsorg, lektiehjælp og daglige gøremål samt på forskellige specifikke projekter, hvor der fx plantes træer, reddes tigre og opfostres pandaer. Leder du efter frivilligt arbejde med dyr?

  Hvad kræver det?

  I de fleste tilfælde kræves, ud over relativt gode engelskkundskaber, ingen specielle faglige kvalifikationer, men entusiasme, forståelse, tålmodighed og åbenhed er vigtige egenskaber, som alle vil blive forbedret på denne rejse.

  Bemærk venligst, at alle vore adventurerejser kan indeholde frivilligt arbejde, nogle af programmerne mere end andre. I vor vision ligger også forberedelsen til det spændende og udfordrende arbejde. Den får du bedst med et introforløb om landet, sprogundervisning og rundrejse. Derfor mener vi heller ikke, at det er en god idé at påbegynde frivilligt arbejde uden at have set og oplevet en del af landets kultur, sprog og natur.

  Tilmeld dig nyhedsbrevet